Hoe mijn eerste  LEGO® SERIOUS PLAY® workshop leidde tot een eerste podcast.

Het aanbod voor ‘op reis met Noorderlicht’ stond online, aanmelden was een feit. Evelien Versteijlen reageerde enthousiast: Aangemeld voor de 15de, leuk!

Evelien en ik kennen elkaar via de welzijnsorganisatie waar we beide actief zijn. Zij was ook de eerste die bij mij in het Anna Ceelen Huis aan tafel zat voor de workshop. Vol nieuwsgierigheid zijn we samen begonnen met bouwen. Mooi om te merken hoeveel raakvlakken we hebben en door dat te delen we elkaar ook inspireren en activeren om stappen te zetten.

Zichtbaarheid is voor mij is een grote stap. In persoon kan ik veel vertellen en van mezelf laten zien. Online ga ik dit het liefst uit de weg en zijn er 101 redenen om dat niet te doen.

Maar toen de vraag van Evelien kwam; Noor, wil jij mijn eerste gast zijn voor een podcast? Was mijn antwoord direct Ja! Want hoe fijn is het om die waardevolle en inspirerende gesprekken ook met andere te kunnen delen? Ik heb er met veel plezier het gesprek teruggeluisterd en ik hoop andere ook.

En ja, mijn interne criticus hoort van alles en ‘vindt’ er dan wat van. En ik vind het vooral heel bijzonder om zo mijn passie te mogen delen!

Nieuwsgierig? De podcast is te luisteren via spotify: In gesprek Met Noorderlicht over de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek van Evelien Versteijlen.