Noor Hagelaar-Koppens

Welkom op mijn website, graag stel ik mij voor.  Mijn naam is Noor Hagelaar-Koppens en ik heb een passie voor spelen.

Tijdens mijn werk in het sociaal cultureel werk en de kinderopvang in samenwerking met het onderwijs heb ik me altijd ingezet voor het vrije spel van kinderen. Omdat tijdens deze momenten kinderen vrij zijn om te kiezen wat zij willen doen, hoe ze dat willen doen en dit vanuit henzelf komt.

Voor mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming ben ik afgestudeerd in Londen bij Play Association Tower Hamlets, een stichting die opkomt voor het recht van kinderen om te spelen. Gedurende drie jaar daarna heb ik verschillende projecten gedraaid en ondersteuning geboden aan verschillende Play Associations. Hier is bij mij het vuurtje aangewakkerd van het belang van spelen voor de ontwikkeling van kinderen.

In 2014 ben ik mijn passie gaan volgen en voor mezelf begonnen in het inspireren, trainen en coachen van medewerkers in de kinderopvang en het onderwijs. Omdat ik extra waarde toe wil voegen ben ik in 2016 de hNLP coaching opleidingen gaan volgen. Wat mij vooral boeit is de invloed van taal (en met name ons intern dialoog) in ons dagelijks leven. En wat onze overtuigingen en regels zijn waardoor we de mogelijkheden van onszelf en die van onze kinderen beïnvloeden.

In maart 2022 ga ik de training LEGO® SERIOUS PLAY® volgen. Wat voor mij een grote meerwaarde heeft om deze methodiek in te zetten tijdens trainingen en workshops.

Voorheen dacht ik bij spelen vooral aan kinderen. Tijdens mijn coaching opleiding kwam ik erachter dat spelen juist ook voor volwassenen belangrijk is. Het geeft je luchtigheid in je denken en brengt je van je hoofd naar je gevoel. Waardoor je vanuit een ander perspectief naar je leven kijkt. Na een mooi proces ben ik gekomen tot deze website; met Noorderlicht. Omdat alles wat ik doe ontstaat uit mijn licht, mijn passie.

Vraag je je af hoe ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

“Als je dicht bij jezelf blijft, kun je ver komen.”

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het me weten!